Skalen är tillverkade i en extra tålig hårdplast.Hål för knappar,kamera och laddkontakten är utskurna med hög precision.Ytan har en matt finish som ger telefonen ett lyxigt intryck.LUX-mobilskal levereras i en exklusiv designpåse med tillhörande putsduk för skärmen.Påsen är tillverkad i sammet,och klädd med ett broderat tryck samt praktisk dragsko.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 5/5s Skal Skelett Graffiti - 15605610

  • Artikelnr: 15605610
  • 517 antal i lager

509.23kr  253.66kr
Spara: 50% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.99   reviews [159]

Produktnummer: 15605610

Detta är ett snyggt designskal med skelett graffiti motiv på baksidan till din Apple iPhone 5/5s. Med en perfekt känsla för detaljer är detta skal oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är skyddande men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 5/5s. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 5/5s kommer du givetvis åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ut din mobiltelefon ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster så är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då telefonen ligger oerhört säkert i detta skal. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal.

Specifikationer:

Snyggt skal med skelett graffiti motiv

Kompatibel med iPhone 5/5s (perfekt passform)

Tillverkat i hårdplast av hög kvalité

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Skyddar mot repor, smuts och slitage

Tryckt och hanterad i Sverige

Transparenta kanter (genomskinliga)

iPhone 5/5s Skal Skelett Graffiti - 15605610


button-top.png