Skalen är tillverkade i en extra tålig hårdplast.Hål för knappar,kamera och laddkontakten är utskurna med hög precision.Ytan har en matt finish som ger telefonen ett lyxigt intryck.LUX-mobilskal levereras i en exklusiv designpåse med tillhörande putsduk för skärmen.Påsen är tillverkad i sammet,och klädd med ett broderat tryck samt praktisk dragsko.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

Mercury JELLY TPU Skal LG V10 - Blå - 8017235

  • Artikelnr: 8017235
  • 896 antal i lager

391.71kr  175.75kr
Spara: 55% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.77   reviews [250]

Produktnummer: 8017235

Ett tunt smidigt och snyggt TPU-skal till LG V10 från Mercury i blå färg.

TPU är ett material som är en blandning mellan hårdplast och silikon, detta gör att materialet är både mjukt och hårt på samma gång. Det är tillräckligt mjukt för att vara enkelt att installera, men samtidigt hårt nog för att behålla sin form och ge ett bra skydd.

Skalet är precisionsskuret för att passa din LG V10 utmärkt. Skalet har också öppningar för alla knappar, kontakter och kamerafunktioner. Detta betyder att telefonens alla funktioner fungerar även när skalet är installerat.

Med detta TPU-skal får man ett bra skydd och om man köper till ett skärmskydd så har man en bra kombination för att skydda sin LG V10 mot smuts, repor och mindre stötar.

Snabba fakta:
- Snyggt tunt TPU-skal till LG V10 från Mercury.
- Alla kontakter, knappar och kamerafunktioner har full tillgänglighet med skalet installerat. Detta gör att telefonens alla funktioner även fungerar med skalet installerat.
- Ger ett bra skydd till din LG V10..

Märke: Mercury.
Passar: LG V10.
Material: TPU.
Färg: Blå.

Mercury JELLY TPU Skal LG V10 - Blå - 8017235


button-top.png